Beveilig je website voor het te laat is!

Beveilig je website voor het te laat is

Denk je dat jouw website niet groot of belangrijk genoeg is om te hacken? Niets is minder waar. Hackers houden zich even goed bezig met aanvallen op kleine Vlaamse sites, zoals je ziet in bijgaande afbeelding. Websitebeveiliging is daarom broodnodig.

msg://2c4f4566-b9c2-434c-9328-8b3752744a12/viewable

Risico’s gehackte websites

Als je website gehackt is, kan dat nefaste gevolgen hebben, zoals:

  • Informatiediefstal van je bedrijf en je klanten

  • Ongewild virussen en spam verspreiden

  • Versleutelen van programma’s

  • Je domeinnaam op een blacklist, waardoor je mails geweigerd worden

Dit alles heeft natuurlijk zijn effect op de reputatie van je bedrijf. Maar vergeet niet dat dit ook financiële gevolgen heeft. Het kost namelijk heel wat geld om je website te recupereren of van de blacklist te halen.

Betrouwbare webhosting

Hoe vermijd je problemen door hacking? Zorg voor voldoende websitebeveiliging. Dankzij een servicecontract bij Quantum Leap bijvoorbeeld. Door non-stopmonitoring, zorgen we ervoor dat je website steevast up-to-date en goed beveiligd is.

Bovendien worden er voortdurend back-ups gemaakt van je website op een andere beveiligde locatie. Moest er toch nog iets mislopen, hebben we dus nog steeds een recente versie van de site ter beschikking om alles te herstellen.

Wil je extra beveiliging, dan bieden we je zelfs SSL-certificatie (versleuteling van vertrouwelijke gegevens). Dan beschouwt Google je trouwens als een betrouwbare website, wat altijd van pas komt voor je ranking in de zoekresultaten.

 

Beveilig je website, neem een servicecontract bij Quantum Leap.