Instructiefilmpjes

Instructiefilmpjes

Websites bouwen, het is een vak apart. Hoe logisch en smooth een website er voor jou en je klanten uitziet, zo ingewikkeld is de backend of ‘de achterkant’ wel. En hetzelfde geldt voor digitale nieuwsbrieven. Om dat allemaal netjes voor je te regelen, zijn wij er voor je natuurlijk. Maar misschien wil jij wel kleine zaken zelf kunnen aanpassen? Dat kan. Aan de hand van onze handige instructiefilmpjes!

Stap voor stap uitgelegd

Je wil een product aan je webshop toevoegen, de openingsuren op je website aanpassen, een boodschap op je homepage zetten, een foto aan je blog toevoegen, … Maar hoe doe je dat alweer? Simpel: je contacteert ons. Wij nemen dan met Screencast een filmpje op waarin we je stap voor stap uitleggen wat je moet doen.

Geen ingewikkeld verhaal of een standaard filmpje voor al onze klanten, wel een schermopname die je toont hoe je op joúw specifieke website te werk gaat. Helemaal op maat.

Zalig tijdbesparend

Oefening baart kunst. Je hebt misschien niet alles in één-twee-drie onder de knie. En dat is niet erg. Dan zijn die filmpjes extra handig. Je bekijkt ze zoveel je maar wil, eender waar en wanneer. Je hoeft ons de vraag maar eenmaal te stellen. Dat bespaart je weer wat tijd!

Altijd op jouw level

Nu denk je misschien: “Ik ken niets van technologie. Misschien doe ik wel iets verkeerd.” Geen nood, we laten je sowieso niet aan de meest kwetsbare elementen van je website. Dat zou inderdaad te riskant zijn. Sommige zaken laat je sowieso beter aan een professional over. En je hoéft ook zelf geen wijzigingen door te voeren als jij je daar niet comfortabel bij voelt.

Maar ook in dat geval, komt zo een instructiefilmpje van pas. Namelijk eentje waarin we je tonen hoe je Teamviewer installeert, zodat wij vanop afstand – en tijdelijk, dat spreekt voor zich – je pc overnemen. En dan voeren wij op die manier de nodige aanpassingen even door.

Ook instructiefilmpjes voor mailcampagnes en QR-codes

Je wist vast al dat Quantum Leap ook e-mailcampagnes voor je ontwerpt. Op jouw vraag, maken we een lay-out voor je nieuwsbrieven, zetten we je tekst en afbeeldingen erin en versturen we ze op de gevraagde tijdstippen.

Wil jij van die dienst gebruikmaken maar wel zelf nog wat sleutelen aan de content en de newsletters zelf verzenden? Geen enkel probleem. Dan maken wij een template op maat voor je en zetten we die klaar in het programma. Én we nemen een instructiefilmpje op dat je toont hoe je te werk kan gaan.

Heb nog andere ideeën, vragen, twijfels? Wil je zelf bijvoorbeeld QR-codes voor drukwerk maken? Ook dan helpen we je graag op weg. Contacteer ons!